Digitalni štampač formata 3.2m


Fotografski kvalitet otiska na ploteru formata 3.2m. Mogućnost štampe više rolni istovremeno.

UV štampač


Jedinstveni u Srbiji, UV štampač velikog formata, štampa 2m puta x. Mogućnost štampe bele boje. Direktna štampa na svim pločastim materijalima.

Graphtec ploter


Graphtec je solventni štampac velikog formata, do 2,7m, namenjen za štampu velikih banera, bilborda i megaborda.

 

štampa velikih formata

Roland ploter


Štampa na digitalnoj mašini za štampu velikih formata iz rolne, do 1,6m. Roland je ploter poslednje generacije, foto kvalitet na svim materijalima. Na mašini štampamo i folije, banere, prozorsku grafiku, bilborde sa visokom postojanošcu.


Evolis (izrada ID kartica)


Nudimo Vam najkvalitetniju štampu ID personalizovanih kartica za vašu kompaniju. Moderan dizajn, dugotrajan kvalitet i najkvalitetnija štampa oslikava našu ponudu štampanja ID kartica.

Offset štampa


Offset ŠtampaBavimo se offset štampom koja je najrasprostranjeniji vid komercijalne štampe i koja se pokazala kao trenutno najbolja i najisplativija tehnika štampe. Flajeri, blokovska roba, fascikle, kese i butik kese, koverte, vizit karte, memorandumi i mnogi drugi proizvodi su Vam na raspolaganju.

Graphtec kater


Posedujemo GRAPHTEC-ov kater poslednje generacije, formata 1,6m i 0,6m. Pored toga što ga koristimo za sopstvene potrebe vršimo uslužno sečenje (katerovanje) svih vrsta folija kao i njihovo lepljenje.

 

Lasersko secenje (graviranje materijala)


Lasersko sečenjeRaspolažemo najnovijom laserskom mašinom  sa radnom površinom od 1300x900 mm, tako da smo u mogućnosti da prihvatimo poslove koji drugima mogu predstavljati problem zbog veličine predmeta obrade ili debljine materijala.

lasersko secenje · lasersko graviranje · izrada pecata · reklamne table · natpisne plocice · stalci od pleksiglasa · kutije · graviranje poslovnih poklona · ambalaža · privesci  · držači

Digitalna štampa


Kada su u pitanju manje serije za štampu do velicine A3++, posedujemo digitalni štampac sa vrlo kvalitetnim otiskom. Za veće količine štampanog materijala, onda se štampa vrši na offset mašini!

 


Karusel (sito štampa visokog kvaliteta)


Sito štampaSito štampa visokog kvaliteta na tekstilu, majce kao promotivni poklon partnerima, velike kampanje, manifestacije, sajmovi, uniformisanje zaposlenih...
Štampa i boje su postojane.

top