Fiber I Plazma CNC REZANJE METALA

Više o usluzi

Vrhunska Preciznost u Laserskom Sečenju Metala

Lasersko sečenje metala predstavlja vrhunski precizan i modernizovan metod za obavljanje ove vrste posla. Advertise Design se ponosi pružanjem vrhunske usluge sečenja metala laserom, opremljenih sa dva visokotehnološka lasera koji garantuju izuzetnu brzinu i preciznost u procesu sečenja.

Sve o uslugama laserskog sečenja metala

Za sve detalje o uslugama laserskog sečenja metala koje Advertise Design pruža, pogledajte OVDE gde možete pronaći dodatne informacije. Kontakt podaci za pozive i e-mailove nalaze se i na našoj KONTAKT STRANICI. Naš stručni tim je tu da odgovori na sva vaša pitanja i obezbedi sve informacije o našim proizvodima i uslugama. Slobodno nas kontaktirajte, a takođe istražite više na našoj veb stranici kako biste dobili sveobuhvatniji uvid u našu ponudu
Laser & CNC
Prvi laser efikasno seče limove debljine do 30 mm, s radnim stolom dimenzija 2x6m, dok drugi laser omogućava sečenje metala do 12mm debljine, s radnim stolom dimenzija 1,5x3m. Ova kombinacija omogućava Advertise Designu da udovolji različitim zahtevima i pruži vrhunsku uslugu u oblasti laserskog sečenja metala.

Pogledajte naše RADOVE

Naši radovi: